Ανθρώπου έργα σημαδεύουν την ψυχή σου

Ο Τούλης, λατρεμένο πόιντερ, αδιευκρίνιστης ηλικίας, βρέθηκε σε κάποιο χωριό της Εύβοιας ταλαιπωρημένος, έτσι όπως συνήθως βρίσκονται τα πόιντερς… Χάρη στην Evi Theodorou κατάφερε κι έφτασε σε χώρο φιλοξενίας στην Αθήνα, αφού τον φρόντισε, τον στείρωσε και τον έκανε περήφανο σκύλο, όπως του πρέπει! Αυτό που έμεινε να θυμίζει το κακό παρελθόν που έχει ζήσει, είναι ένα βγαλμένο ματάκι, μια πολύ θολή όραση και κάποια σημάδια από χέρι ανθρώπινο… Δεν θα ξαναπονέσει, δεν θα ξαναπεινάσει, δεν θα ξανακρυώσει! Αν θέλετε να δώσετε μια αγκαλιά κι ένα σπίτι σ αυτό το υπέροχο πλάσμα επικοινωνήστε τηλ 6982762750

Δεν είχα σκοπό ποτέ σε αυτή την σελίδα να κοινοποιήσω κάτι τέτοιο, αλλά στέκομαι στο ανθρώπινο χέρι που προκάλεσε αυτά τα σημάδια στον Τούλη.
Θα μου πείτε πως με αυτή τη λογική θα έπρεπε να σταθώ και στους ανθρώπους που βάζουν φόλες και σκοτώνουν, ΌΧΙ.
Στέκομαι στα χέρια ανθρώπων που χτυπούν αυτά τα μάτια, ακούν το κλάμα τους και εισπράττουν τον φόβο τους. Μακάρι να μπορούσα να υιοθετήσω τον Τούλη.
Εύχομαι μέσα από τις κοινοποιήσεις που θα γίνουν να βρει το καταλληλότερο σπίτι και να εισπράξει την αγάπη που του αξίζει.
Επίσης εύχομαι οι «άνθρωποι» που συμπεριφέρονται με παρόμοιο τρόπο στα δικά τους κατοικίδια να δουν τις αναρτήσεις αυτές και να προβληματιστούν γιατί είναι αυτοί οι -ανίκανοι- στο να εισπράξουν την αγάπη (από όπου κι αν προέρχεται).

«Ζωή.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *